inte oväntat att helgen helt plötsligt bara är över

Allmänt / Permalink / 0
Back on track. Känns som det var jätte länge sedan jag bloggade men ändå var det bara ett dygn sedan. Konstigt hur ens vanor kan ändras, har ju bara bloggat i drygt en månad.

Gårdagskvällen spenderades ihop med Tobbe, vi gick ut och gick och gjorde inte mycket mer. Tog det mest lugnt eftersom jag for till Umeå tidigt idag på morgonen. Skulle spela match mot serieledarna, jag var mest negg och trött. Men det blev en riktigt trevlig dag. Vinst och ett jäkla bra spel. Bra brudar =D!

Nu ska jag äta en god middag! höres =)

bild från fredagens bravader!

bilder från gårdagens party

Allmänt / Permalink / 1
för att göra lite nytta så ska jag slänga upp lite härliga bilder. Vet inte om ni vill ha alla eller bara en del, ni får några nu och får väl kommentera om ni tycker fler ska upp :)
Förfestade hos Gustav, jag hade verkligen kul men fick höra nu i efterhand att det tydligen barkade lite. Synd och konstigt att jag inte märkt något. Iaf, Tack gugge och alla andra som gjorde kvällen minnesvärd!


sliten krigare

Allmänt / Permalink / 1
mår som jag förtjänar men hade en sjuuukt rolig kväll. Inge sluskiga killar som bara var äckliga och istället en massa tjusiga bilder. En halsduk för mycket(vems?) och en trött linnea  =) Lägger in bilderna under dagen, nu ska jag äta en god frukost och sen kanske gå ut och gå. FÅr se vad det blir med det :)

Till top