Tre träningstips

Allmänt / Permalink / 0

Har kommit igång ganska rullande med träningen och tänkte slänga iväg tre lite udda tips till träningen.

1. Träna direkt efter jobbet, att fara hem och sätta sig i soffan är riktigt dumt. Man får verkligen smaka på hur skönt det är att bara vara och plötsligt blir träningen flyttad till morgondagen.

2. Om man mot förmodan måste hem efter jobbet, ta på dig träningskläderna direkt. Du kommer aldrig kunna vika ner dig själv så mycket om du redan tagit det första steget. Funkar även då man är ledig!

3. Ha ett mål på gymmet. sträcka, vikt, tid eller det som funkar bäst på mig - Antalet kalorier. Jag vet att springer jag snabbare så behöver jag inte springa lika långt, ska jag springa långt så behöver jag inte springa lika snabbt. Målet kan vara allt mellan 100-800 beroende på dagens schema, men inte lika lätt att fuska med som typ tiden kan vara, helt plötsligt går man ju på bandet ;-)

Varsågoood!
Ses på 360tc och friskvårds :D

Dagar som gått

Allmänt / Permalink / 2
Har varit ganska inaktiv på bloggen det senaste dagarna, mest pga. jobb, träning, vänner och Tobbe. Har fått min klänning och den är sådär bra som jag hoppats på, måste göra den kortare och möjligen sy in den lite i midjan. Men är sjukt nöjd =) Ska jobba två timmar till och sedan hem till Amanda som flyttat till egen lägenhet. Så spännande! Ha en bra kväll, kram

HEY Elin, frisör till den 17e?

Första advent

Allmänt / Permalink / 0

Det första ljuset är tänt, mer julgodis är bakat, julklappar och presenter inslagna, julkrans inköpt, jultallrikarna är framtagna och den första dopp i grytan är uppäten Jag bokstavligt älskar julen! :-)

Till top