Hemsedal - dag 24

Allmänt / Hemsedal, bowling, tatagilivet / Permalink / 0
Imorse vaknade både jag och Ida med brutal träningsvärk i nacke och rygg efter gårdagens offpist. Detta har medfört att vi sett ut som grannen i beck hela dagen med våra hemmagjorda stödkragar. Jobbet var segt (kan vara för att vi knappt kunde röra oss) och när vi väl kom hem insåg vi att vårt diskberg var högre en kebnekaise, golvet skitigare än en grusstig och vårt sovrumsgolv belastades av ungefär 90% av alla våra kläder ( som givetvis egentligen ska befinna sig i garderoben, I know mama). Storstädning och sedan soffläge. Inte så mycket till val med våra extremt vältränade kroppar :)


Två dagar irad (har lite sjukt träningsvärk i armen från det också? Vad händer..) har vi bowlat på en sportbar som ligger precis vid backen, riktigt kul :))

Hemsedal - dag 23

Allmänt / Hemsedal, frihet, kärlek, livsstil, skidåkning / Permalink / 0

Vi har haft en helt galet bra i backen. Åkte grymt bra puder, var helt lyrisk och känner att jag skulle vilja leva i pjäxor på världens bästa skidor resten av livet. Fan vad enkel kärlek alltså ❤❤❤

Hemsedal - dag 22

Allmänt / sommaren2013 / Permalink / 0

Dagens topp 5 - sommaren 2013
5. Home sweet home
4. Kickar mest troligt igång den med en resa till syster med mina finaste vänner.
3. Sena kvällar med crew ❤
2. Familje/släkt-vecka i stugan som kan bli legendarisk om planer går i lås.
1. Sommarens absoluta höjdpunkt - Stadsfesten. Läste nyss att Håkan Hellström kommer och nu är jag nästan gråtfärdig av lycka. Som jag väntat :)))

Till top