Återblick från torsdag och framåt

Allmänt / Permalink / 0
Vaknade upp tidigare än allt på torsdagen efter en hård kväll med mina tappra kollegor. Julia och Felicias kompis Elin hade kommit upp från Lund och tillsammans åt vi fyra plus Micke brunch ihop på Lilla Marie.
Solen gassade på som aldrig förr och vi beslöt oss för att köpa med oss ännu mer fika och åka ut med Tusse till boviken. Vollyboll, sol och skvaller.
Klockan 17.30 hämtade jag Ida och vi styrde kosan mot Lycksele. Blev inbjuden på middag i kvällssolen och fick träffa Winkas kompisar. Vid midnatt krigade vi oss in till centrum.
Dagen efter gick vi upp tidigt för hungergames och div lekar. Sjukt kul och grymt härliga människor :)
På kvällen hängde vi som jag skrev i inlägget innan på Hawaii-udden innan stan gjorde sitt.
Söndagmorgon städade vi lägenheten, lunchade och kramade av Ida som åkte hem till Skellefteå. Mina älskade ❤❤
Jag och Winka ville återuppleva gamla minnen och drog på badpalatset. Ungefär samma stund som vi skulle ta fram vårt fika öppnade himlen sig och åskväder var ett faktum. Alla lämnade stället förutom vi. Tappra krigare!
På söndagkväll åkte jag till stugan för lite mingel och sedan vidare till Umeå på måndag där jag mötte upp Amanda. Shopping och spa stod på schemat. Cissi som vi gick till är magiskt duktig och go' på alla sätt:) 5 av 5!

Hawaii-udden

Allmänt / Permalink / 0

Igår satte vi oss och drack nere på Hawaii-udden innan stan lockade, väldigt trevligt och fint :) Fortsätter träffa gamla vänner och har det allmänt bra. Idag har solen gjort sitt och vi alla skaffade oss ett rött ansikte under dagen. Sista kvällen innan hemgång, take care :)MV 2013

Allmänt / Permalink / 0

Har det riktigt bra i Lycksele men otroligt mycket aktiviteter och dåligt internet stryper min chanser till att publicera bilder. Idag har vi kört hungerspelen och jag gick segrande ur leker, viktigt. Nu blir de gemensam middag innan vi drar ut på stan igen :)Till top