Hemsedal - dag 83

Allmänt / Permalink / 0

Påsken 2013 börjar lida mot sitt slut och jag har haft det så sinnesjukt roligt:) Vädret har varit på topp och stämningen ännu bättre. Evenemang varje dag och väldigt lite sömn men enormt mycket skratt etc.

Igår drog jag, Jesper, Rodney och Ida till backen ganska tidigt för åkningen och sedan lunch (och hävartävling som jag nästan vann) på Hollvin i solen. Därefter väntades påskens sista afterski, det var spå-åårat mycket folk men som väntat, riktigt roligt!

Idag har vi jobbat och det var en riktig misärdag av div. anledningar. Ska bli skönt med en lugn vecka framöver men tack alla som förgyllt helgen, ni är guld❤

Hemsedal - dag 81

Allmänt / Permalink / 0

Igår var vi ute på Hemsen och jag hade riktigt, riktigt roligt. 45 min innan stängning fick jag fem flaskor champagne och oseriösa bilder blev lite av ett faktum. Millis kille var DJ under kvällen och levererade grym musik,
alla var på bra humör och det var perfekt mycket folk. 5 av 5 toasters! :-)

Imorse skulle jag agera mattelärare åt Viktor innan resten av dagen skulle spenderas i tuv, 6 km utanför skidcenter. Där var det iordningställt en festival som innebar massa hopptävlingar (jepp, även hopptävling med längdskidor. Verkade heelt livsfarligt) och annat mingel. Riktigt trevlig dag:)

Kvällen blir lugn och imorgon nalkas backen. Hoppas er påsk är lika bra som min ❤

Hemsedal - dag 80

Allmänt / Permalink / 0
1. Jag och Ida igår då vi satt och minglade i solen.
2. Köpte ny hoodie igår (och jacka). Drop cliffs.
3. Junkyard hade en hopptävling i backen. Grabbarna som var med var riktigt grymma
4. Andreas vid tävlingen.
5. Glada brudar:)
6. Jag, Ida och Linn vid tävlingen.
7. Vi drog förbi afterski en snabbis. Helt sjukt mycket folk och stämningen är verkligen på topp.

Till top