brutalt.

Allmänt / Permalink / 0
Äter gröt till frukost och vill spy av nervositet. Min andra tenta ska skrivas om lite mer än en timme och jag är helt skakig. Stockholm om 12 timmar men just nu känns det som en evighet bort. Önskar mig själv så mycket lycka till som jag bara kan:)))))))))))))

Femtiofem

Allmänt / Permalink / 4
Idag fyller han 55 år. Han som alltid får mig på bra humör. Han som trots mina brister älskar mig lika mycket ändå. Han som är mitt bästa bollplank i karriärsfrågor och han som alltid höjer mitt självförtroende.

Vi skrattar ofta ihop. För att vi är så lika men ändå så olika. Skillnaden är att jag går några steg efter honom, ofta lätt snubblandes, för att lär mig av exakt allt han gör. Ibland är jag otänkt och det ogillar han. Då får jag en lättare utskällning för att jag är klumpig och inte använder den hjärnkapacitit  han gett mig. I slutet av tillrättavisningen så smyger dock alltid mungiporna upp på honom och ett leende brister fram. Ett skratt och en buff på armen.

På något konstigt vis så kan han nästan allt. Han är en jävel på sitt jobb, duktig på allt som har med hantverk, natur och motorer att göra samtidigt som finliret i köket är något han kan glänsa med. Stressa är något han är expert på under arbetstid medan han ofta bidrar till ett lugn i den mest stökiga familjen.
 
Öl-brygg, stekpannor, knivar, traktorer, löjrom och fina träslag är några av de saker han är besatt av. Han hejar på Skellefteå AIK och älskar Indien som land. På min skola kallades han kavajmannen samtidigt som jag oftast ser honom i sköna arbetarkläder på gården. Han älskar min fina mor och är far till mina älskade syskon. 
 
Idag fyller han 55 år, världens bästa pappa. 
Som jag älskar och uppskattar dig ♥
 
 
Till top