Först ut av fem.

Allmänt / Permalink / 2
En av mina allra bästa vänner fyller år idag. Vår vackraste gängmedlem (älskar att benämna oss som gäng hehe) som även är vår hälsoguru och coach. Klok, snäll och rolig är hon också. En tös som befinner sig ungefär 80 mil ifrån oss andra tjejer dagligen men som trots det alltid sänder kärlek och glädje upp till oss norr. Grattis på dagen min fina. Hoppas flygresan är överkomlig och att du firas ordentligt när ni väl är framme. Love u ♥!

Två glada bilder med fyra år mellan.
 
ps. Anna - vart är du jämt då kameran kommer fram egentligen?

sex olika glas

Allmänt / Permalink / 0
I framtiden vill jag kunna bjuda på middag och ha ett hav med olika vackra glas på bordet fyllda med goda drycker och smaker. Vi har sedan ett tag tillbaka påbörjat en fin samling och har nu den övre raden på bilden nedan. Röd- och vitvinsglas från Eva Solo samt vattenglas från Iittala. Är supernöjd med dem även om antalet av vardera egentligen borde utökas. Dock vill jag nu snart ta steget till fler sorters glas och den nedre raden är de "modeller" som står högst upp på listan just nu. Champagneglas från Orrefors by Efva Attling, dessert- och cocktailglas från Iittala och ölglas från Orrefors. Fina va? :))

Dock kommer denna dröm säkert inte bli verklighet förrän om ungefär fem år (älskar att leva på studiebidrag).

Utseendefixering

Allmänt, Shopping, Träning / Permalink / 0
Igår köpte jag denna ybersköna och supersnygga träningströja. Gillar den redan, men tänk då man är brun till sommarn också, kommer vara smokin' hot :))

Jag älskar att känna mig snygg på gymmet även om utseendefixering och träning alltid är en känslig ekvation. Jantelagsverige kanske inte jublar över självsäkra snygga vältränade människor men det gör jag och jag tänker fasen se till att jag blir en också.

Tips på tröjan iaf.
Intersport, Nike, 450kr 👌.
Till top