Ett rent badrum och retrofilter.

Allmänt / Permalink / 0
Jag vill att hela lägenheten ska vara som vår toa. Helt inredd, totalt genomstädad och allmänt fin. Jag är lite less på all stök just nu även om det för det mesta är roligt och i slutändan leder till något gott. Stay positive:)))
 Chiafrön

Allmänt / Permalink / 1
Känns som att hetsen kring chiafrön det senaste året inte kan ha undgått någon som är kostintresserad. De otroligt nyttiga små frönen som de flesta gör pudding av, och som alla tydligen älskar.
 
Mediahysterin gjorde även mig intresserad och jag var riktigt entusiastisk för någon månad sedan när jag vaknade på morgonen och skulle smaka min pudding som stått och gottat till sig i kylen över natten...

Hjälp vilken besvikelse:)). Det smakade typ ingenting och var som att äta slem. Smaken går kanske att åtgärda med mer smaksättning men konsistensen var vidrig.
 
Happ, där stod jag med fröer i massor och hade ingen aning om vad jag skulle göra med dessa små pengatjuvar. 
 
Lösningen fick så småningom bli att göra smoothies på dem tillsammans med kvarg, gojibär, en skvätt vatten samt någon/några smaksättare såsom blåbär, vaniljpulver, banan eller hallon. 
 
Jag har hållit på och göra dessa smoothies varje morgon i två månader nu och älskar dem fortfarande. Tar max 3 minuter att göra, dom är mättande samt otroligt nyttiga. Så tips till er som får samma kräk-upplevelse som jag av chiapuddingarna - bojkotta dem och släng istället ner fröna i en smoothie, en tallrik med fil eller i en sallad. Utlovar succé 👏!
 
...och i bakgrunden syns lite av vårt nya kök. Längtar så tills det är klart 🙈Till top