Umeå

Allmänt / Permalink / 0
Jag och mamma har varit hos syster i Umeå under två dagar och hjälpt henne med hennes nya projekt - superkul! 

Vistelsen avslutades sedan med lite shopping och räkmiddag på sjöbris tillsammans med delar av familjen. Nöjd? Självklart ⭐️! 

Stadsfesten - dag 4

Allmänt / Permalink / 0
Lördag och siblingsparty hos oss i vanlig ordning. I år var vi tyvärr endast två syskon hemma så det fick bli vi en mindre variant men som trots allt var himla trevlig :) Vid 22 rullade vi mot stan där mingel, dricka och dans till grymma hat over hills ännu en gång stod på schemat. Kvällen avslutades på den inofficiells efterfesten där öl flödade och mina fötter värkte. 

----

Sommarens roligaste helg är nu över och jag är sliten nanting. Jag är dock nöjd och har haft fantastiskt kul alla fyra dagarna. Träffat vänner, bekanta och vänners vänner. Ätit langos, oxfilerulle, suovas, remmar och munkar. Druckit miljontals kalorier och sovit alldeles för få timmar. Skrattat, pratat och kramats. 

Tusen tack alla som förgyllt helg och ett extra tack till mina fina som funnits där hela helgen, i vått och torrt ☀️. 

Stadsfesten - dag 3

Allmänt / Permalink / 1
Cissi bjöd in till husfest som skulle komma att bli en succé. Goda shots, trevligt umgänge och galna dricklekar. Att Pontus även överraskade med att komma ner över natten gjorde absolut inte kvällen sämre. Åh vad jag har fina vänner 💕

Förfesten ledde såklart senare ner till området där mingel och dans stod på schemat.  

Till top