väskproblematiken.

Allmänt / Permalink / 0
Det här med att alla i min närhet är ofrivlligt involverade i mina köp är väl sådär egentligen (sorry hehe) men många har nu frågat mig om väskan jag tidigare nämnt vid ett flertal tillfällen. Jag besökta Prada då vi var i Stockholm men väskan fanns då inte inne i rätt färg och storlek. Jag var helt inställd på den ljusa när jag kom dit men den visade sig inte alls vara särskilt fin i färgen. Vi alla var rörande överens om att den svarta var ett givet kort. Men, som nämnt så fanns den inte inne. Jag fick då istället deras visitkort så jag istället kunde maila en beställning och få de levererad hem. Detta skulle också komma att bli min plan men jag kommer avvakta tills hösten.

Jag har sedan långt tillbaka velat införskaffa två väskor, en lite väska att ha på fest/sommaren/finare tillställningar och en vardagsväska som är lite större och rymmer min dator. I dagsläget känns det dock tråkigt att köpa en vardagsväska då den mest troligt bara kommer stå hela sommaren, så på fredag kommer jag klicka hem en mindre skönhet som jag, till att börja med, kan använda i sommar. Vilken det är får ni se när den levereras. Varför just på fredag är för att jag lovade mig själv att jag skulle bestämma mig innan dess och nu inbillar jag mig att jag får dålig karma på tentan om jag beställer den innan. Jag och mina tvångstankar.....
 
 
 

31a Maj

Allmänt / Permalink / 0
Yran-helgen. Som för dom flesta så har helgen varit hektisk men kul. Det har varit mycket jobb men även alkohol och dans. Helgen avslutades ikväll med en långpromenad i blåsvädret tillsammans med Sara. Utrensningen av all skräpmat som har föräts under helgen har börjat. En vecka kvar i Umeå innan Skellefteå kallar igen över sommaren. Så konstigt men så skönt. Ett års studier är då avklarade. Hjälp. 


Tre söta 💕

Till top