New in - kläder

Allmänt / Permalink / 0

Tänkte visa mina senaste klädmässiga inköp. Försökte först fota då jag hade plaggen på mig men det blir som inte riktigt bra med kryckor, ortos och joggingskor (enda skorna jag får ha just nu) så ett klassiskt kollage får istället visa dem.

Jag bokstavligt talat älskar alla fyra plagg. Basplagg av god kvalité som alla borde få ha i sin garderob.

Byxorna är klassiska kostymbyxor men som är bekväma som mjukisbyxor. Koftan är ledig men lite figursydd och passar både till byxor och klänning. Kjolen är magiskt skön och sitter som gjutet. Blusen är mjuk, härlig och en bra svart lite finare baströja.

Byxor, Stockh lm, 699kr.
Kofta, Sibin linnebjerg, 1500kr.
Kjol, by Marlene Birger, 1400kr.
Blus, Boomerang, 900kr.

En duo har blivit en trio

Allmänt / Permalink / 0

Idag fick jag bli faster åt en liten flicka på 3566g. Född i Oslo och dotter till världens stoltaste föräldrar. Stort grattis Mattias och Malin. Vad jag längtar till att få träffa er alla, vår familjs lilla familj 💕.

En bild till inlägget kommer senare då de själva valt att publicera någon. Jag vill bara berätta för hela världen om denna fantastiska nyhet 🤗

En dejt på skype

Allmänt / Permalink / 0

Här sitter vi och har telefonkonferens med bästa vänner över Skype. En bra kväll i sin enkelhet trots att jag snart börjar klättra på väggarna av understimulans.

Det är lite därför min blogg suger just nu. För att jag har alldeles för lite att göra på veckorna. Jag får för lite stimulans på skolan och sedan far jag för det mesta hem och gör ingenting eftersom jag inte kan ta mig någonstans. Noll inputs liksom.

Denna veckan har jag dock alla kvällar uppbokade med vänner och sedan nalkas långhelg i Skellefteå. Så kul! Som stort plus kanske jag dessutom blir faster :))). Wow-faktor big time!

Till top