Julhelgen 2017

Allmänt / Permalink / 0
Dagarna innan jul var det lite lätt kaos i vanlig ordning. Saker ska fixas, presenter inhandlas och kakor bakas. På uppesittarkvällen spelade vi spel, åt godis och badade till sent in på natten. Julafton flög som vanlig förbi som årets bästa dag med min familj, juldagen firades med tjejerna och idag har jag hunnit med en lunch med Josefin och Ida innan soffläget aktiverades för resten av dagen. 
 
Jag har fått superfin presenter, ätit spårat mycket mat/godis/kakor och allmänt haft riktigt bra dagar med nära och kära. Imorgon vankas det jobb på Swedbank så nu ska jag sova. God natt 💕.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

26 år.

Allmänt / Permalink / 0
Och så var man plötsligt 26 år fyllda. Officiellt närmare 30 än 20 men jag känner mig ändå ganska chill med det. Jag ska inte bli firad förrän imorgon så jag för fortsätta att suga på födelsedagskaramellen ett tag till. Det kan behövs då jag knappt insett att vi är i December ännu. 

När jag kom hem från en arbetsdag i stan hade jag fått ett blombud av 84codes. Himla fin gest. Nu ska jag sova med delar av taxpatrullen tätt intill, natti! 

(null)

Att aldrig mer behöva skriva en salstentamen i ekonomi.

Allmänt / Permalink / 0
Idag fick vi igen vår sista salstentamen och jag fick det glädjande beskedet att jag klarat alla tentor under hela denna studietid utan en enda kugg. Jag känner mig så glad! Fan vad jag tvivlat ibland på ifall jag ska ta mig igenom denna utbildning och framförallt, termin. Tänker iofs inte ta ut någon seger i förskott då vi har en hemtentamen kvar, men det spelar ingen roll om jag så skulle få en miljon sidor rest på den - så länge jag aldrig mer behöver gå mot ÖP för att skriva en salstentamen i ekonomi igen.

Alla vi girls klarade tentan så glädjen har varit kollektividag. Vi alla vet att den kommande terminen med en uppsats och allt som hör till är det riktiga provet, men hur skönt kommer det inte bli att slippa tenta-hetsen framöver? Wihoo! 🌟🙌

(null)
Vår officiellt sista bild från ett tenta-plugg-kaos. Fan vad jag älskar er tjejer. Tror det eller ej, men jag kommer titta tillbaka till dessa stunder då vi både skrattat tillsammans, varit uppgivna och förtvivlade, peppat, förklarat och ibland tjafsat, med glimten i ögat. Så många timmar som vi svetsat vår vänskap under krävande förhållanden. Så många godispåsar, liter läsk och dåliga matlådor vi delat. Puss på er 💕.Till top