Pre-önskelista

Allmänt / Permalink / 1
Idag skrev mamma och frågade vad jag hade på önskelistan detta år och mina tankar  började direkt gå åt olika håll. Efter en höst som ställt liv på spel så tappar fysiska ting värd samtidigt så är jag om än möjligt ännu mer mån att visa mina känslor för dem jag bryr mig om. 

Jag vet att man kan visa kärlek på annat sätt än genom fysiska gåvor men jag vet också hur otroligt roligt jag tycker det är att ge och få saker. På något sätt ger man ju också en känsla även om det är en fysisk sak. Jag hade såklart önskat att cancer och alla andra typer av vidriga sjukdomar aldrig mer får existera, att vi slutar kriga, att vi värnar om vår miljön och vågar älskar mer, men tyvärr är en ekvation sällan så enkel.  Mitt i allt elände kan jag verkligen se en charm i gåvor. Jag älskar min familj och skulle ge dem hela världen om jag kunnat men istället så får det bli något mindre inslaget i papper givet med glädje. 

Efter ett år av stor utgifter (utlandsstudier, Doris som ska opereras osv) så är min önskelista milslång. Allt från nödvändiga saker såsom schampo och balsam till mer lyxiga varor. Jag är emot onödig konsumtion i form av dålig kvalité (så man måste köpa nytt ofta) så önskar mig sällan saker som inte håller en längre tid eller "lyxvaror" jag inte tänkt på en längre stund, därav kan min önskelista ofta bli så dyr att jag kan skämmas över att publicera den. Men hursom, imorgon kommer den. Levererad med kärlek och styrkekramar till alla som har det tufft, ensamt och tråkigt. 

Ta hand om er där ute, jag önskar er en fin julmånad med mycket mat, värme och kärlek ❤️.


#1 - - Julia:

Kärlek till dig❤️

Svar: Detsamma gulle ❤️❤️
Linnea Johansson

Till top