Motorveckan 2017

Allmänt / Permalink / 0

En kul helg med gamla vänner i Lycksele. En mysig och lugn fredagkväll i Paulines hus och hungergames som stående tradition på lördagen. Grillat till middag hos Emma och därefter öltält på kvällen.


Tack för en kul helg alla inblandade och ett extra tack till Ida som erbjudit husrum i vanlig ordning 💕. 

Familjen Wigh på besök

Allmänt / Permalink / 0

Idag kom Matte, Malin och lilla Vera till brännis. En eller två dagar tidigare än planerat och ingen blev gladare än jag. Vera har blivit ungefär jättestor sedan sist och har samma energinivå som oss övriga tillsammans. Hon är så himla go, snäll, tuff och nyfiken, älskade lilla tös. 

Precis innan jag skulle smita iväg på min kvällstur bestämde sig Malin för att joina. Tillsammans pressade vi oss igenom ett intervallpass i kvällssolen, kul med sällskap och nyttigt för att tänja gränserna. 

workout

Allmänt / Permalink / 0

Trött som få är det snart dags att sova. Jag har rullat igång riktigt bra med träningen senaste veckorna men det medför också betydligt tidigare morgnar än vad jag annars har eftersom jag tränar på morgonen. Det är hatkärlek till det där. Skönt att ligga kvar i sängen och dra sig länge men också skönt att få bort träningen direkt på morgonen. Kanske mest skönt att få bort träningen antar jag eftersom det trots allt sker flera dagar i veckan. 

Till top