Vänner, stadsfest och efterrätt.

Allmänt / Permalink / 0

Precis krupit ned i sängen med alla fyra taxarna runt mig. En fin kväll här ute i Brännis med saknade flickor är förbi. Det är mycket tid med vänner nu vilket är skoj. Igår fick jag bruncha med Emelie och så har vi det här med att årets fartfylldaste vecka äntligen är här och att Felicia och Anna såklart också kommer till Skell i samband med det. Svårt att inte vara glad. 

Dagens bild får vara på gårdagens efterrätt. Hallon och vindruvor med lite smält vitchoklad. Så enkel, fräsch och god 😋. 

Midsommarafton

Allmänt / Permalink / 0

Midsommarfest som Julia och Alexander styrde upp spontant men också väldigt bra. Grillat, vin, lekar och vänner slår ju fasen aldrig fel. Tack för att vi fick komma 🌸! 

Dessa brudar och deras energinivå - wow 💫🙌! 

Dagen till ära dammade jag av en gammal sommarklänning som jag fortfarande älskar även om jag börjar tycka att längden är kort. Riktigt ålderdomstecken. 

Träning i kvällssolen

Allmänt / Permalink / 0

Årets ljusaste dag och det fick blir backintervaller i kvällssolen dagen till ära. Disa följde med som kontrollant och sprang efter mig varje gång. Tösen fyllde 10 år igår och är stark som en liten oxe. 

Puss på jag och Disa som ett löparteam och puss på norra Sveriges kvällssol. 

Till top