En kväll

Allmänt / Permalink / 0
Idag bockade vi glatt av modul 2. Eller bockade av och bockade av, schemat slutade iaf idag. Redovisningarna, grupparbetena och inlämningarna är färdiga och inlämnade men som vanligt har man ingen som helst koll om man klarar de olika momenten så egentligen kan jag lika gärna åka på komplettering på alla delar och vara om från start.  

Hursom är det något speciellt med dagarna (idag bara timmarna..) mellan två kurser. Som student är man ju alltid och aldrig ledig. Man har för det mest frittfram att lägga upp sin tid men man gör det med en konstant ångest i bakhuvudet över att man "borde plugga mer". Men ikväll var den där speciella kvällen mellan två kurser som man uppskattar så himla mycket. Man är så jäkla ledig. Inget man borde eller måste. Bara ledig. 

(null)
Donna fick pryda detta inlägg lite spontant. Min lilla tuffing i vinterskrud och reflexväst på promenad i lördags 💕.

Pappa 58 år

Allmänt / Permalink / 0
Idag har vi firat pappa som fyllde 58 år igår. Shit vad tiden går fort alltså, tycker det var nyss vi hade hans 50års-fest. Hursom, han blev nöjd över sina presenter och älskade efterrätten jag gjord. Iofs kan väl inget gå fel med lakrits och hallon men kul att allt gick hem.

Nu ska jag somna med några av taxarna tätt intill. Imorgon ska jag försöka jobba några fler timmar, träna, ev bruncha och sedan ladda om för ny vecka och redovisning på måndag. Natti 😴.

(null) 

Upp- och nedgång

Allmänt / Permalink / 0
Sorry för dålig update senaste dagarna. Livet hände. Sedan i söndags har både bra och sämre saker hunnit inträffa. 

För att börja med det tråkiga:
• En i min närhet som har varit sjukt ett tag har blivit sämre under veckan och mitt hjärta blir så oerhört tungt. Jag vill ge all min energi till honom och hans familjemedlemmar just nu. Vi har och kommer alltid finnas här för er alla, i med och motvind. Tillsammans är vi starka. Många styrkekramar 💕.

• Vår lilla Doris som skulle opereras i onsdags för sitt knä fick ställa in sin operation då veterinären tyckte vi skulle sätta in en protes istället då det ger ett bättre resultat. Det är väl förvisso egentligen bra men veterinären meddelade oss även att båda hennes knä var dåliga så hon kommer måsta operera båda. Dubbela operationer, dubbel ångest, dubbel rehab och dubbel kostnad. Lilla tösen vår, tur att du är ung och envis!


..Och så till något roligare:
• Jag har officiellt börjat på ett nytt jobb i veckan. I måndags flög jag ned till Stockholm för att vara på plats på kontoret under tisdagen och onsdagen. Upplärning och en massa att ta in. På tisdagenkväll gick vi även ut och åt på restaurangen Art som stod för bra mat och goda drinkar. Det är ett riktigt häftigt företag med unga, smarta och drivna människor som tillsammans står för fin framgång i företaget. Det känns så lyxigt och kul att få äran att hänga med på företagets resa. Tack för den möjligheten, helt säker på att jag kommer lära mig massor! 

• Efter en intensiv månad med galet mycket att göra är jag ledig från skola imorgon. Min kropp och själ tackar för det. Ska passa på att jobba några timmar och sedan njuta av lite egentid framför tvn.

——

När livet visar sig från sin tuffare sidor så skäms jag ibland över hur bitter jag kan vara över småsaker. Jag har ett helt fantastiskt liv för det mesta och måste bli bättre på att uppskatta det, gör det ni också 🌸. 

Till top