Karusell och dubbel födelsedag

Allmänt / Permalink / 0
Livet flyger verkligen förbi. Jag åker en berg och dalbana med en salig blandning av känslor som medpassagerar. Lycka, ångest, tacksamhet och stress.
 

Jag pendlar mellan att vilja bli klar med uppsatsen och pausa tiden. Pausa tiden för att fortsätta kunna äta lunch ute på skolans solterass med klassen. Kunna skåla tillsammans i dimman. Peppa varandra vid skolbänken. Jag vill bli examinerad civilekonom men jag vill inte slitas från klasssen som bara blir tightare och tightare.  Jag vill bli klar för att kunna börja nästa kapitel i min karriär. Kunna få min examen som jag slitit för i fyra år. Kunna ha en examensittnings på Rex med allas familjer. Jag är skitstressad över uppsatsen och vill bara bli kvar, samtidigt som jag vill spola tiden bakåt och umgås med alla ännu mer. Om ens möjligt. 

Tror ni förstår vad jag menar. Delade känslor och allt sånt där, men nu ska jag sova. Imorgon står några få timmars skola på schemat innan en riktigt rolig fest startar kl 15 . Med klasskompisar och andra ekonomer som också gillar att ha kul. Berättar mer till veckan!

Kvällens sista hälsningar går til dessa damer. King Daisy som fyller 17 år och lilla (stora) Molly som fyller 2 år idag. Daisy är vår älskade tant som har större personlighet än någon annan. Envis som få och som älskar nya människor. Molly är yngst men störst till storlek. Som Bambi på hal is som alltid är glad. Två fina tjejer som fått tårta och sång hemma hos mamma och pappa idag. Grattis på födelsedagen älskade hundar. Ni (tillsammans med resterande patrull) förgyller våra liv oerhört 💕

(null)

 
(null)En helg i bilder och text

Allmänt / Permalink / 0
Fredag: Spelkväll hos Matilda och Viktor. Ida hade köpt det mest avancerade spelet någonsin så vi satt och läste instruktionsboken i mer än en timme. När vi väl kom igång var de ett av de bättre spelen jag spelat. Spelet heter Pandemic och för ovanlighetens skull så är man alla mot spelet snarare än alla mot alla.
(null)
Lördag: Jag och Vinka började dagen med ett träningspass på Iksu. Kondition och lite styrka innan vi rullade mot Maxi för handling. Vi hade styrt upp fest och grillning stod på menyn. Festen spårade nästan ur i antalet gäster men då alla skötte sig riktigt bra var det inget problem öht. Riktigt jäkla kul kväll med klasskompisar, parallellklasskompisar och vänner från Lycksele.
(null)
Söndag: Vinka tog en tidig buss till Lycksele och jag och Persson satte oss med skolarbete ute i solen. På kvällskvisten bjöd Salo på födelsedagsfika då hon fyllde år och en aningens bakis Linnea åt ungefär halva tårtan som var brutalt god. (null)

(null)
Måndag: Jag började dagen med ett ingrepp mot cellförändringar, vilket var obehagligt och inte bekvämt men viktigt. Tacksam för den svenska vården. Alla tjejer där ute, se till att gå på era cellprover! Därefter har jag halvt legat ned i soffan hela dagen skrivandes på uppsatsen med Sandra

19e April 2018

Allmänt / Permalink / 0
Sedan sist har jag hunnit bocka av en it-konferens där fokusområdet låg på molnets alla möjligheter och ätit en grymt bra middag på Vonn med några av mina kollegor. En av mina bröder har fyllt år (Grattis Jocke 💕), jag har vara hundvakt med Sandra i Vännäs och fått besök av Ida. 

Ida är min barndomsbästis sedan 6 års ålder och nu ska jag få rå om henne i fyra dagar vilket känns riktigt lyxigt! Imorgon vankas spelkväll och på lördag är det fest 🍾. 

(null)

Till top