En helg i bilder och text

Allmänt / Permalink / 0
Fredag: Spelkväll hos Matilda och Viktor. Ida hade köpt det mest avancerade spelet någonsin så vi satt och läste instruktionsboken i mer än en timme. När vi väl kom igång var de ett av de bättre spelen jag spelat. Spelet heter Pandemic och för ovanlighetens skull så är man alla mot spelet snarare än alla mot alla.
(null)
Lördag: Jag och Vinka började dagen med ett träningspass på Iksu. Kondition och lite styrka innan vi rullade mot Maxi för handling. Vi hade styrt upp fest och grillning stod på menyn. Festen spårade nästan ur i antalet gäster men då alla skötte sig riktigt bra var det inget problem öht. Riktigt jäkla kul kväll med klasskompisar, parallellklasskompisar och vänner från Lycksele.
(null)
Söndag: Vinka tog en tidig buss till Lycksele och jag och Persson satte oss med skolarbete ute i solen. På kvällskvisten bjöd Salo på födelsedagsfika då hon fyllde år och en aningens bakis Linnea åt ungefär halva tårtan som var brutalt god. (null)

(null)
Måndag: Jag började dagen med ett ingrepp mot cellförändringar, vilket var obehagligt och inte bekvämt men viktigt. Tacksam för den svenska vården. Alla tjejer där ute, se till att gå på era cellprover! Därefter har jag halvt legat ned i soffan hela dagen skrivandes på uppsatsen med Sandra

Till top