Femkamp

Allmänt / Permalink / 0
Femkamp med grannarna dagen innan julafton. Som vanligt så gick samtliga deltagare all in när det gäller tävlingar. Riktigt bra start på julhelgen! 
  
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Linköping

Allmänt / Permalink / 0
Fyra dagar i Linköping flög förbi. Älskade bror och Malin är så mysiga att umgås med och deras två små tjejer tillför så mycket glädje. M & M har byggt hus och flyttade in för drygt en vecka sedan och trots att jag har många och ganska stora planer inför det kommande året som både innebär flytt och en del resande så blev jag nog lite avundsjuk på deras hem och kommande vardag. Tur man kan snylta lite på deras trygghet innan man slänger ut sig själv i den stora vida världen. 

(null)

Nu har jag precis kramat Jesper hej då för jul och nyår. Vi firar storhelgerna separat detta år vilket känns lite tråkigt men sådant som händer. Dags att sova lite till innan gymmet, jobb, lunch med vänner och besök kallar! :) 

Fjällbäcken

Allmänt / Permalink / 0
Officiellt världens sämsta uppdaterare men jag hänger verkligen inte med i vardagen. Förvisso är det väl kanske sunt att inte ta upp telefonen direkt man får en andningspaus men också lite tråkigt då jag trots allt älskar att gå tillbaka i arkivet här på blöggen och för att jag ska kunna göra det i framtiden är det väl bara att hänga kvar här.

Veckan i fjällbäcken med jobbet var iaf amazing. Vi tog vara på de få timmar dagsljus som fanns till att åka skridskor, längdskidor, utförsåkning, klättra, löpträna och ha sjukamp. Timmarna innan aktiviteterna ute var det jobb och timmarna därefter jobb och jazuccibad. Vi serverades fantastik mat hela veckan då vi hade egen kock och hann ha många värdefulla möten i grupp. Jag är så tacksam för detta jobb. Vilket gäng jag får tillhör ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till top