En vardag en lördag

Allmänt / Permalink / 0
Denna lördag har spenderats såsom det vore en vardag. Vid 08.30 ringde väckaren och 20 minuter senare stod jag vid ICAs kyldisk för att hitta något att köpa till frukost. Vid 9.15 möttes vi tjej upp och dagens första plugg-session inleddes. Vid 12 kramade vi Ida  S hej då för att sedan jobba ytterligare en timme till. Ida S har nu åkt iväg för att döma bandy-vm i Kina och lämnar oss andra tre med finliret av vår rapport samt redovisningen för Norrmejerier. Hon hade så dåligt samvete över hela grejen att hon gjort iordning en present vi skulle öppna då livet och arbetet kändes tungt. Paketet öppnades direkt och där i låg alla våras favorittrycker, godis och chips. Så himla söt!

(null)
 
När jag väl kom hem (efter lite upphämtning av postpaket) så tog jag en powernap innan det var dags att påbörja pluggandet igen. Sedan dess har jag varvat halvt kaotiska promenader med hundarna (hela stora taxpatrullen är på besök) med plugg och lite städande. Nu ska jag jobba en liten kort sväng innan John blund ska få hälsa på. Imorgon ska jag äta hotell-frukost med mamma och pappa, tränina, plugga och slutligen städa bort av julpyntet. 
 
(null)
 
Mitt otroligt misslyckade försök till att fota alla taxarna på promenad. När vi väl kom hem gjorde jag ett försök att fota alla i sängen. Det blev en bättre bild (inte så svårt) än ovan men fortfarande under all kritik. Tur jag älskar dem ändå 🙋🏼. 
 
(null)
 
Till top