När en del av mig saknas

Allmänt / Permalink / 1
Himlen har idag tagit emot två av mina allra bästa vänner och det känns som att mitt liv har rasat. I 16 respektive 17 år har jag fått äran att älska och bli älskad. Jag vet knappt vem jag är utan dem.

Daisy och Donna; tack för att ni alltid hållit mig sällskap när jag varit ensam. För att ni hållit mig varm när jag frusit. För att ni har varit glad då jag varit ledsen. För att ni visat vad äkta kärlek är. För att ni hållit mig sällskap på tusentals promenader. För att ni givit mig så mycket lycka. För att ni varit bästa tänkbara sovsällskap. För att ni alltid lyssnat då jag pratat och för att ni har älskat mig villkorslöst. Ni kommer föralltid vara en saknad pusselbit i mitt livspussel framöver. Jag älskar er. Nu, då och föralltid.

(null)

(null)

Jag saknar er redan men lovar att aldrig glömma er. Ni har varit en av livets bästa gåvor som jag är evigt tacksam över. Ni är världsbäst. Tack för allt 💕Drycker, betyg, bebisar och taxar

Allmänt / Permalink / 0
Smoothies, juicer, bcaa, träning, jobb, vänner och sovmorgon. Ungefär så livet rullar nu och jag trivs väldigt bra. Vilken dag som helst dimper vår absolut sista bedömning från Uni ned i mailen och vi hoppas att det är vad vi önskar. På onsdag rullar jag till Skell, på torsdag hoppar jag in en dag på Swedbank, på fredag börjar midsommarhelgen och vilken dag som helst blir jag både tvåfaldig faster och tant Linnea. Wihoo! :)

Skickar styrkekramar till de blivande mammorna och till två av våra taxar hemma i Skell som behöver lite extra styrka. Jag älskar er alla så mycket, ni är så starka och grymma 💕 

(null)

(null)
Till top