Examensveckan del 1

Allmänt / Permalink / 1
På måndagen fyllde Sara 25 år så jag, Amanda, Salo och Sara skålade för henne i kvällssolen på båten. Vi löste världsproblem och påbörjade planeringen av bordplacering till examenssittningen.
  (null)
På tisdagen träffades jag och Salo upp för jobb och planering vid älven. Solen stekte så det var riktigt skönt att sitta där det fläktade lite (mycket) mer. 

(null)
På kvällen var vi ett gäng tjejer från klassen som åt middag ute på en filt i kvällssolen innan vi än en gång rullande ned mot båten för ett glas eller två. Riktig livskvalité.

(null)
Onsdag: Planering av examenscermoni på dagen och.. båten på kvällen hehe. Denna gång var det faktiskt lite mer planerat att åka dit då stora delar av klassen var där tillsammans för att äta middag och påbörja firandet av examen. En sådan mysig kväll med klassen som jag definitivt kommer sakna framöver 💕 

(null)
På torsdagen irrade jag runt på stan för att fixa skor inför morgondagen och äta lunch med Farmor och syster. Efter lunch var det dags att planera det allra sista med sittningen vilket resulterade i att vi satt och vek programblad till mitt i natten. Trots att jag var både trött och lite smått stressad så var det nästa (men bara nästan) på snudd till mysigt att köra en sista sen kväll på skolan. Det är väl definitivt något som vi har sysslat med under alla dessa fyra år.  
#1 - - emma:

låter som en bra vecka :)

Till top