Bartömning och övernattning

Allmänt / Permalink / 1
I fredags var det bartömning på älskade e-puben. Det var med en tår i ögat som vi tillsammans sjöng stad i ljus för sista gång där. Sjukt kul kvällen med usch så tråkigt också, jag vill inte släppa detta gäng.

Jag och Ida sov hos Sara från fredag till lördag. Dagen efter vägrade vi tydligen gå hem så det blev en natt till Axtorpsvägen. Vi fick dessutom förstärkning av Sandra, mysigt 💕

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Det börjar närma sig

Allmänt / Permalink / 0
Idag lämnade jag in min sidoopponering för granskning och imorgon genomför jag min huvudopponering. Vi är först ut att opponera av alla som jag umgås med vilket är lite läskigt då jag inte riktigt vet vad som väntar. Only time will tell. På fredag genomför vi vår sidoopponering samt försvara vår egen uppsats mot sju opponenter, vilket även det känns lite läskigt. På något sätt blir det som lite onödigt nervkittlande bara för att man vet att de är de sista som kommer göras på denna utbildning så länge man blir godkänd (peppar peppar). 

Droppar in lite bilder från sittningen vi hade för två veckor sedan. Lovade ju att berätta mer om den men har ärligt inte hunnit då  tidspressen har varit totalt senaste tiden. Hur som helst så var den för alla oss ekonomer som går ut nu till sommaren. Sittningen genomfördes på Rex och klassens förfesten var hos Dogge. Alla var stiliga och tillsammans hade vi otroligt roligt. Helt klart ett minne att spara för framtiden. 

(null)

(null)

(null)

Tre dagar

Allmänt / Permalink / 0
Fredag: 
• Lunch på Rex med farmor och Jocke.
• Klassfest med grillning och  drinktävling

Lördag: 
• Fira Ida med middag ute.
• Tviste block party med klassen (och resten av Umeå)

Söndag:
• Dagstur till trollforsen med Ida, Jocke, Jesper och Jockes kompis. De andra forsrände medan jag, Ida och hundarna tog en skogspromenad i hopp om att se dem samt att vi var eldansvariga för kaffekokningen.
• Läsa opponering, se slutet på hockeyn och somna försent 

(null)

(null)

(null)


Till top