Bäcksjön

Allmänt / Permalink / 0
Jag och Lovisa fick för oss att köpa skriller i måndags så att vi kunde dra ut på närmaste frusen sjö och åka lite. Kanonidé av oss måste jag säga. Så härligt och kul. 
(null)

(null)

Umeå

Allmänt / Permalink / 0
Jag har spenderat en hel helg i Umeå för en gång skull. Mysigt och välbehövligt måste jag medge. På lördagen så bjöd farmor alla i släkten som bor i Umeå på trerätters-lunch på Norrlandsoperans nya restaurang Elektra och alltså wow vilka smaker! Vi gick dit i tron om att vi skulle bränna av en snabb lunch och kom därifrån tre timmar senare mätta och glada. Priserna tyckte jag var riktigt bra dessutom. Rekommenderar! 

Vi lämnade restaurangen precis innan fyra och kvällen spenderas därefter med Jesper och Niclas på skolgatan innan vi mötte upp Emmakarin på Rex där några enheter slank ned medan vi satt och snackade skit. Idag har jag varit bakis till följd av gårdagen så vi har mest legat i soffan och sett vår nya serie Vår tid är nu och hur jäkla bra är inte den då?? Iaf; bra helg!

Veckan som kommer blir innehållsrik då jag först ska försöka bränna av så många timmar plugg som det går innan bilen rullar mot fjällen och skidtestarhelg i Vemdalen. På söndagen möter vi sedan upp jobbet för en vecka i Fjällbäcken. Så taggad! 
(null)

(null)


Stockholm och Skellefteå

Allmänt / Permalink / 0
Jag hinner verkligen inte med mitt egna liv känns det som. Reser och flänger mest hela tiden. Såklart väldigt kul men också lite jobbigt. Men iaf; i torsdags åkte jag, mamma, farmor och syster till Stockholm för en kortare vistelse. Vi hade biljetter till musikalen så som i himmelen (som var så bra!!) på torsdagen. På fredagen visade vi vårt huvudkontor lite snabbt, åt massa gott och shoppade innan vi alla fyra kröp upp i samma säng på hotellet med en godispåse och myste. På lördagen så gick flyget hem och en utekväll i Skell stod på schemat. En trevlig kväll med mina vänner men som trots allt slutade ganska tidigt för mig då jag fick rejält ont i magen. Stress och alkohol är inte det bästa min magkatarr vet.

(null)
Fina farmor på Vete-katten i Stockholm 💞

Till top