Utbytestermin - dag 10 - 13 - Courmayuer, Italien.

publicerat i Allmänt;
En weekend i Courmayuer. 
 
Fredag: Åkte direkt från skolan till Hertz för att hämta ut vår hyrbil och därefter vidare mot lägenheten. Bilturen genom centrala Turin, mellan Hertz och lägenheten, var minst sagt en svettig åktur då de flesta italienare kör som galningar. Att jag inte kan Italienska lagar gör kanske inte saken bättre. 
 
Tre timmar efter avfärd från lägenheten rullande vi in Courmayuer efter några felkörningar. En fräsch lägenheten väntade på oss och kvällen avrundades med middag framför serietittande. 
 
Lördag: Uppe med tuppen för att fånga dagen. Väl i backen fick vi för oss att börja jobba oss upp till den högsta toppen. Herregud. Ett åk som jag aldrig kommer glömma. Jag har aldrig förr varit så rädd under en tur. Vi fick hajka för att komma över en bergskam och därefter "skulle det vara lugnt". Hell no. Skrattade och grät i princip konstant omvartannat. Hela åket tog allt som allt 3h och 45 minuter innan vi var nere igen. Otroligt sliten men även lättad.
 
Söndag: Underbar dag som började med ett antal manchesteråk innan vi tog en tidig och lite längre lunch. Dagen avslutade med några slash-åk innan det var dags att packa bilen och återvända till Turin. 
 
Grym helg! 😍
 
-----
 
Måndag: Tillbaka i Turin. Suttit och sökt flyg hem till Sverige ungefär halva dagen. Pluggat för första gången och ätit en god men ogräddad äppelpaj. 
 
Måndag 27e februari innebär också att det är en av mina bästa vänners födelsedag. Stort grattis älskade Felicia 💞.