Bebis, op, jobb och fika

publicerat i Allmänt;

Mitt liv har de senaste två dagarna varit lite utav en berg- och dalbana. För det mesta väldigt bra men igår kom också en liten oväntad dipp som tog ett grepp om hjärtat. För att inte tala i gåtor: 

Igår onsdag vaknade jag ganska tidigt och åkte till gymmet för att träna med syster. Vi är så lika varandra i många avseende så att vi matchade varandra bra på gymmet i avseende på vilka övningar vi båda föredrar förvånade nog ingen av oss. Efter en timmes ben- och bålträning tackade vi för oss och köpte en god smoothie på den nya baren på iksu.
 
Efter träningen skyndade jag mig hem för att duscha och sedan åka upp till Nydalahöjd för att hälsa på Nina, Andreas och deras lilla söta Stella. 

Nina var min absolut närmaste kollega på Ica maxi och fastän vi båda har slutat där så hörs vi och försöker ses ibland även om det är svårt då våra liv spelas åt lite olika håll. Det börjar vara några år sedan men jag minns det som igår då Nina berättade om sin första dejt med Andreas och igår fick jag hålla i deras lilla älskling. Häftigt 💕. 

 

Efter att jag kramat alla tre hej då brummade jag, syster och Doris till veterinären då Doris har haltat litegrann senaste tiden. Jag trodde vi skulle dit för att få lite övningar så hon skulle bli bra, såsom sjukgymnasten sagt. Istället känner veterinären på Doris knä, tittar upp och säger kort därefter "ja, det här behöver opereras". Va? Jag blev så chockad, inte ens tänkt tanken. Jag ställde lite frågor och godkände sedan att de skickade iväg en remiss för op. Vår lilla tös. Jag vet att risken att det ska hända något är liten och att veterinärerna i Luleå är duktiga men för liten stund kände jag bara hur hela min kropp vill gråta. Jag höll minen tills jag gick ut och ringde pappa men när han svarade börjar tårarna rinna på löpande band. Jag vet att jag ska vara glad att det "bara är ett knä" som ska opereras, det hade kunnat vara så mycket värre, men tanken av att Doris ska åka iväg, sövas och opereras gör mig rädd. 

Shoppingen som jag och syster hade planerat ställde vi in och åkte istället hem. Efter middagen kom Sandra förbi med Heidy (som gjort samma op tidigare) och gav oss lite energi och därefter somnade vi tidigt.

Imorse sov jag ut; gick en promenad med Doris, drack te och somnade om igen till halv 1. Totalt blev det nästan 12 h sömn vilket kändes behövligt. Har nog inte fattar hur mycket jag legat efter med sömnen senaste tiden. 

Därefter kändes det som att allt vände igen och att livet verkligen rullat på i bra riktning:
• Mitt under lektionen (som började efter lunch) fick jag ett samtal som bekräftade ett nytt jobb, wiee!!
• Vi fick ett schema i den kommande kurs som verkar funka ganska bra för mig som åker bort.
• Jag brände av ett träningspass på eftermiddagen där jag kände mig helt ok stark..
•.. och åkte sedan till Sandra på ett gott födelsedagsfika 🙈.
 
Nu ska jag hänga tvätt och sedan sova. Imorgon väntas skola - träning - shopping - middag - flyg till Sthlm - vin med tjejerna - semester! Allt annat än dåligt. Tack för att livet är så bra ändå 💕.
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av E:

Grattis till nytt jobb😍 Vars blir det?

Svar: Tack 🤗 på ett företag som heter 84codes.
Linnea Johansson

Kommentera inlägget här :