Karusell och dubbel födelsedag

publicerat i Allmänt;
Livet flyger verkligen förbi. Jag åker en berg och dalbana med en salig blandning av känslor som medpassagerar. Lycka, ångest, tacksamhet och stress.
 

Jag pendlar mellan att vilja bli klar med uppsatsen och pausa tiden. Pausa tiden för att fortsätta kunna äta lunch ute på skolans solterass med klassen. Kunna skåla tillsammans i dimman. Peppa varandra vid skolbänken. Jag vill bli examinerad civilekonom men jag vill inte slitas från klasssen som bara blir tightare och tightare.  Jag vill bli klar för att kunna börja nästa kapitel i min karriär. Kunna få min examen som jag slitit för i fyra år. Kunna ha en examensittnings på Rex med allas familjer. Jag är skitstressad över uppsatsen och vill bara bli kvar, samtidigt som jag vill spola tiden bakåt och umgås med alla ännu mer. Om ens möjligt. 

Tror ni förstår vad jag menar. Delade känslor och allt sånt där, men nu ska jag sova. Imorgon står några få timmars skola på schemat innan en riktigt rolig fest startar kl 15 . Med klasskompisar och andra ekonomer som också gillar att ha kul. Berättar mer till veckan!

Kvällens sista hälsningar går til dessa damer. King Daisy som fyller 17 år och lilla (stora) Molly som fyller 2 år idag. Daisy är vår älskade tant som har större personlighet än någon annan. Envis som få och som älskar nya människor. Molly är yngst men störst till storlek. Som Bambi på hal is som alltid är glad. Två fina tjejer som fått tårta och sång hemma hos mamma och pappa idag. Grattis på födelsedagen älskade hundar. Ni (tillsammans med resterande patrull) förgyller våra liv oerhört 💕

(null)

 
(null)