Sjukdagar

Allmänt / Permalink / 0
Jag har varit ordentligt sjuk sedan i måndags. Vet inte riktigt vad som hände vid lunch men fick brutal värk i hela kroppen och började väldigt må illa. Sedan dess har jag i princip varit sängliggandes med samma symptomen vilket jag kan tycka är en lite konstig kombo? Febervärk och brutalt illamående liksom. Enligt Google har jag hjärninflammation, enligt mig själv influensan och enligt mamma vinterkräksjukan. Ovissheten talar sitt tydliga språk.

Planen idag var att åka till farmor med en bukett blommor. Detta då det idag är 6 år sedan älskar farfar gick bort (saknar dig 💕!!) och jag brukar alltid åka till farmor på årsdagar. Både för hennes skull men också för min egen. Känns som jag hedrar honom på de sätt han önskar, att hon inte ska vara ensam. Men hursom, besöket hos farmor fick jag ställa in då jag fortfarande är sjuk, istället har jag lyckats bocka av väldigt många timmars skolaarbete liggandes i soffan.

Nu ska jag sova, håller tummarna på att vakna frisk imorgon. Vill gå ut i den frisk vårluft (vågar man skriva så?) och ta sig en sväng till skolan och träffa lite folk. Får se hur det blir!

(null)

(null)
I brist på annat får ni fler bilder från vår bästa dag i Kittel. 

Till top