Umeå

Allmänt / Permalink / 0
Jag har spenderat en hel helg i Umeå för en gång skull. Mysigt och välbehövligt måste jag medge. På lördagen så bjöd farmor alla i släkten som bor i Umeå på trerätters-lunch på Norrlandsoperans nya restaurang Elektra och alltså wow vilka smaker! Vi gick dit i tron om att vi skulle bränna av en snabb lunch och kom därifrån tre timmar senare mätta och glada. Priserna tyckte jag var riktigt bra dessutom. Rekommenderar! 

Vi lämnade restaurangen precis innan fyra och kvällen spenderas därefter med Jesper och Niclas på skolgatan innan vi mötte upp Emmakarin på Rex där några enheter slank ned medan vi satt och snackade skit. Idag har jag varit bakis till följd av gårdagen så vi har mest legat i soffan och sett vår nya serie Vår tid är nu och hur jäkla bra är inte den då?? Iaf; bra helg!

Veckan som kommer blir innehållsrik då jag först ska försöka bränna av så många timmar plugg som det går innan bilen rullar mot fjällen och skidtestarhelg i Vemdalen. På söndagen möter vi sedan upp jobbet för en vecka i Fjällbäcken. Så taggad! 
(null)

(null)


Till top