En förändring

publicerat i Allmänt;
Sommarens arbetspass sittandes ute på gräsmattan börjar vara räknade. Jag traskar runt i kepsen på bilden och ser positivt på framtiden. Här hemma börjar hösten komma. En nystart brukar väl många, inklusive mig själv, kalla det.

Jag missar dock höst och vinter i Sverige detta år, men gör annat kul istället. Vet inte om jag ens skrivit ut det här men som de allra flesta vet åker jag snart bort en längre tid. Förutsatt att det inte händer något eller att jag helt enkelt vill hem blir jag borta 7-10 månader. Planen är att tillsammans med Anna börja med Nya Zeeland i 2-3 veckor innan resan fortsätter i Australien under två månader. När Anna flyger hem till Sverige i början av december så möter jag upp Felicia i Filippinerna för att tillsammans med henne uppleva några av deras öar under en månads tid. Efter nyår möter vi sedan upp ett större gäng för att resa runt i Indonesien ett par veckor innan jag och Jesper fyger till Australien igen. Där kommer jag sedan vara med honom ett tag och därefter vara själv ett x-antal veckor/månader. Har jag tur kommer min far och syster på besök en sväng. Någonstans i mitten kan det hända att jag även drar en tripp till Singapore. Allt är väldigt fluffigt just nu men det är ganska skönt. Vill inte ha några måsten och istället åta min vilja styra. Till en början var planen 10 månader i Australien men då Anna ändra sig blev även min reseplan förändrar. Även om resans primära syfte förändras, att bosätta sig i ett enda land under en längre tid, kmmer detta bli riktigt bra. För den praktiske läsaren som funderar över jobb och ekonomi kanske jag bör förtydliga att jag kommer jobba på som vanligt hem mot Sverige. Mitt jobb utförs på distans och jag väljer själv mina arbetstider. Utöver det har jag sparat det mesta av min semester så att jag har några veckor att ta ut där borta när jag får lust.

Det var lite allmän information om framtiden. Resan börjar under september månad så imorgon ska jag vaccinera mig inför den. Jag ska även hämta ut mitt nya pass, skicka in visum-ansökan och beställa en ny resväska.
(null)

Kommentera inlägget här :