Tre dagar i Skellefteå

Allmänt / Permalink / 0
Som alla andra helger någonsin så rusade dagarna förbi. På fredagen då jag kom fram så mötte jag upp mamma på stan. Vi båda köpte nya gardiner, ojjade oss över våra garderober och åt sushi till lunch. Därefter åkte vi till Brännis, piffade till gästrummet med allt nyinköpt och lagade hemmagjorde pizza då pappa kommit hem. Mätt och beläten så och åkte jag in till Rustique för att möte upp Boman, Soffan, Limpan och en tjej som heter Stina. Som väntat blev kvällen mysig (och lite senare än planerad) så jag fick snällt följa med Boman hem för att inkvartera mig på deras soffa över natten. Väl hemma hos dem styrde hennes sambo tidernas nattamat åt oss och visade sevärda youtube-klipp. Hur lång och bra kan en dag vara liksom?
(null)

På morgonen så åkte jag ut till mamma och pappa där vi tog en längre promenad runt byn, vilade och donade på i huset. På kvällen stod middag på Bryggargatan på schemat and oh my so gott det var! Som alltid får man väl iofs säga men jag uppskattar verkligen att vi har en riktigt bra restaurang i skell som alltid leverera. 
(null)
Fina mamma och pappa igår. Deras bästa vänner var också med vilket såklart var kul. I och med att de delvis bor grannar med mamma och pappa numera så träffas vi ofta. 

Söndag och tröttheten slog som vanligt till. Jag vet helt ärligt inte vad det är med mig och söndagar men det är verkligen som att min kropp automatiskt vill sova igen veckans alla förlorade timmar denna dag. Lite logiskt men också konstigt att det inte slår till på lördagen? 

Hur som haver; jag tog en promenad med Salo pratandes i lurarna och njöt av vårt vackra vinterland innan jag somnade framför brasan på golvet (jepp, mitt på golvet). Till middag bjöd mamma och pappa på lammkotletter och rösti innan det var dags för mig att ta röda faran tillbaka till Umeå. Bra helg som ni säkert förstår. Tack mina fina tjejer och älskade päron. 

(null)
Kan vi ta en sekund och uppskatta snö, vinter och Norrland 💙🙏? 


Till top