Dag 60 - Australien, Gold Coast

publicerat i Allmänt;
Igår va jjag, Anna och Sara ute på en liten runda med Saras bil. Första stoppet var på hennes skola, Bond university, där vi fick se vart hon vanligtvis hänger på dagarna samt träffa några av hennes klasskompisar.

Efter en liten rundtur på campus åkte vi vidare till en park där Sara råkar veta att det finns vilda kängurus som lever och mår. Om man spenderat flera vecko i Australien känns det som ett måste att få se de djur som man främst kopplar till landet. Sagt och gjort så strosade vi runt bland dem, tog foton och fascinerades. Jag kände mig som en turist i Sverige som får se renar för första gången. Utöver att se kungurus hade vi dessutom turen att få se en vild koalabjörn som låg och myste i ett träd.

Efter att vi tagit ungefär 100 bilder på djuren (samt blivit överhettade av värmen) åkte vi först vidare till en outlet och därefter till Pacific fair. Pac, som stället kallas, är ett gigantiskt köpcentrum med massor av affärer och jag råkade såklart komma ut med klänningen som jag nämnde igår. Dags för köpstopp snart 🙃.

Väl tillbaka hemma i läggan tog vi en timmes nap innan vi svirade om, sminkade oss och gick ut för att några drinkar på vårt favorithak. Helt klart en dag att minnas .

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera inlägget här :