Dag 27 - Nya Zeeland, Queenstown/Australien, Gold Coast - Mermaid beach

publicerat i Allmänt;
Vi är nu på plats i Australien och Gold Coast. Efter att ha varit ute på en lång eftermiddagspromenad så är första intrycket absolut positivt. Australien har för både mig och Anna varit något vi drömt om i ungefär tio års tid så det känns lite märkligt att äntligen vara här.

Att vi är på plats här i Aus betyder också att vi lämnat kollektivet i QT. Det kände i hjärtat då vi skulle kramas hejdå på flygplatsen. Vi har haft det så himla roligt ihop. Att trycka ihop sig fyra kollegor, varav halva gruppen knappt känner varandra, är såklart något som kan vara lite riskabelt - men för oss har det funkat sedan dag ett. Känns som att vi fått skratta oss dubbelvikta ungefär varje dag. Nätter med bra samtal, äventyr, fin natur, goda middagar och mysiga frukostar. När man jobbar remote så är det dessutom en lyxigt att bara få sitta på ett kontor tillsammans. Helt enkelt är jag bara tacksam för en galet bra tid ihop.

NZ är som jag tjatat om helt otroligt, men sällskapet jag fått hänga med i tre veckor toppade det. Avslutar detta smörande med några blandade bilder från dessa veckor. Vissa är säkert dubbletter från tidigare inlägg, men jag är lite för trött för att kolla det nu. Natti 💕
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :