Arlanda

publicerat i Allmänt, Resa;
Och så sitter vi plötsligt i vår gate. Om en timme går flyget och jag lämnar Sverige på obestämd tid. Just i denna stund är lite ångestfylld, en känsla som alltid finns där då jag ska iväg. Jag älskar att resa och upptäcka men hade gärna velat ha alla mina nära och kära med mig i varje steg.

De senaste dagarna har jag hunnit träffa en hel drös med fina människor, ätit gott och haft det trevligt. I fredags bjöd farmor hem oss för en kväll hos henne, i lördags hade vi styrt fest med vänner som slutade sent in på småtimmarna, i söndags kramade jag om Umeå och dess guldklimpar, igår var jag på kontoret i Stockholm innan en middag med vänner stod på schemat och idag har jag varit på kontoret och därefter spenderat några timmar på en spelbar med några kollegor. Dagar och möten som kommer sitta fint i hjärtat då jag saknar Sverige, familj, vänner och djur.

Men som sagt är vi i gaten nu. Jag har bunkret upp med böcker och korsord inför del ett på denna resa. Vår första destination är Singapore men innan dess ska vi hinna med en mellanlandning i Doha. Om allt går som planerat är vi där kl 20 lokal tid. Vi hörs därifrån nästa gång.

Puss och kram så länge 💕

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Kommentera inlägget här :