Mat, spel, nära och kära

publicerat i Allmänt;
I onsdags rullade bilen till Skellefteå för att umgås med nära och kära. Nu på söndag åker jag till Stockholm så detta var sista gången jag var hemma innan min resa.

Torsdagkväll och Doris beställde drive in till mig, henne, Anna och Cissi. En tjejkväll i Kåge stod på schemat.
(null)

Fredag och lilla Disa som sedan ett år tillbaka är äldst i hundflocken myste runt på gården. Ruffsig i pälsen och ivrig som om hon vore den yngsta. Älskade lilla dam som bär hennes mamma och mosters minne. Inomhus skålade vi senare för mamma som fyllt år och åt en god middag.
(null)

Lördag betydde heldag med damerna på bilden. Vi började med en fika på Skellefteås nya fik Coffee and more tillsammans med Soffan och Emma. Därefter drog vi vidare till Julia och bowling. Efter att jag förlorat rullade vi vidare till ett ställe som heter Kaffe på bit. Deras affärsidé är att erbjuda aaaalla typer av spel, gamla som nya. Klassiska brädspel som digitala. Vi brände av ex antal matcher på Nintendo 64 innan middag från Råvara stod på schema. Den åts upp hemma hos Stina och Mantas och därefter spelades fia med knuff resten av kvällen tillsammans med lite skvaller. En riktigt speldag där jag kramade om tjejerna mitt i natten innan jag åkte ut till mamma och pappa igen.
(null)

Söndag och brunch hos Emelie tillsammans med henne och Ida. Emelie har köpt hus på Mobacken där vi växte upp och en promenad i våra gamla kvarter var given. Memory lane deluxe. När blev vi såhär gamla? Barnvagnar, hus och hela köret men samma vänskap består. Det är fint.
(null)

(null)

Söndagkväll och jag traskade runt på gården efter en god paltmiddag med familjen. Om allt går som planerat är jag inte där på över ett halvår igen. Konstigt men också kul.
(null)

(null)

På måndagmorgon kramade jag min mamma och pappa hej då. På något sätt känns det lite dramatiskt att säga hej då, är ju snarare ett "på återseende". Ska ju bara bort några månader och sedan är jag tillbaka, men det känns ändå i hjärtat. Jag är ju van att träffa dem några gånger i månaden och kunna ringa dem varje dag då jag slutat skola eller jobb. Världens bästa päron 💕

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mamna:

Världens bästa dotter❤️

Svar: ❤️❤️❤️
Linnea Johansson

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Hoppas allt går bra, och att du snart är hemma igen😍

Svar: Tiden flyger alltid iväg så snart är jag plötsligt hemma 💕
Linnea Johansson

Kommentera inlägget här :